Het Westwijs online rooster ziet er als volgt uit: van maandag tot en met donderdag is Eva tussen 09:00 en 12:00 beschikbaar om een ‘dagintake’ te doen. We weten dat er op sommige scholen veel gevraagd wordt van de zelfstandigheid van onze leerlingen en we willen ze daar graag bij ondersteunen door aan het begin van de dag door te nemen wat er moet gebeuren, hiervoor een tijdsplanning te maken en alvast te bedenken waar de knelpunten kunnen zitten. Voor leerlingen van scholen die de lessen gestructureerder of helemaal online aanbieden, zal dit misschien minder relevant zijn. Via de chatfunctie in ons online platform kunnen er daarnaast altijd inhoudelijke vragen gepost worden, waarbij het ook mogelijk is om met de telefoon of Ipad een foto van die ene moeilijke som te maken en deze te uploaden. 

Van maandag tot en met donderdag zijn Eva, Lotte en minimaal één begeleider gespecialiseerd in bètavakken tussen 15:00 en 18:00 beschikbaar om te helpen bij inhoudelijke vragen en bij alles wat er verder nog voorbij komt. Met alle leerlingen zal ook dan een intake gehouden worden om te bespreken wat er moet gebeuren en zal er aan het eind van de dag besproken worden wat er gebeurd is. Ook dan kunnen leerlingen hun vraag posten in de chatfunctie waarna een begeleider een-op-een contact met hen opneemt om uitleg te geven via chat of video call.

Onze leerlingen hebben via de mail een uitnodiging ontvangen om lid te worden van ons gratis platform. Heb je de mail niet gehad? Laat het ons weten en dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk wordt toegevoegd!