De zomervakantie is afgelopen, de scholen zijn weer begonnen en binnenkort gaat Westwijs gelukkig ook weer open.

De afgelopen maanden zijn zwaar geweest voor ons bedrijf. We moesten de locaties Westwijs natuurlijk sluiten, met alle gevolgen van dien, en hebben afscheid moeten nemen van onze locatie aan de Oostzaanstraat. Kortom, er is veel gebeurd

We zijn desalniettemin van plan er dit schooljaar weer een mooi Westwijsjaar van te gaan maken op onze locatie aan de De Rijpgracht! We kijken ernaar uit om, binnen de geldende richtlijnen, weer een beetje terug te gaan normaal en om al onze lieve en gezellige leerlingen weer te verwelkomen. We hebben ze gemist!

Omdat de eerste twee weken van het schooljaar altijd ontzettend rustig zijn, hebben we besloten om vanaf maandag 31 augustus weer open te gaan. Vanwege de richtlijnen van het RIVM zal het aantal plekken per dagdeel beperkter zijn dan normaal dus stuur ons zo snel mogelijk een bericht om van een plek verzekerd te zijn. Om het aantal contactmomenten zo laag mogelijk te houden, zullen we voorlopig strikt moeten werken met een dagdeel tot 18:00 en een dagdeel vanaf 18:00. Daar kunnen jullie dus alvast rekening mee houden.

We kijken ernaar uit iedereen vanaf 31 augustus weer te verwelkomen!