Bijles


Heeft uw zoon of dochter extra begeleiding nodig voor één specifiek vak? Dan zijn de bijlessen van Westwijs een goed idee. Bijles is intensieve, een-op-een begeleiding. Op basis van een intakegesprek wordt vastgesteld welke achterstand of problemen er met het vak zijn en waarom. Wij maken vervolgens een persoonlijk plan van aanpak, waarna een ervaren begeleider samen met de leerling aan de slag gaat om de problemen met het vak aan te pakken.

Bijlessen zijn inhoudelijk en maatwerk. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om een belangrijke toets voor te bereiden, structurele problemen met een vak aan te pakken of achterstanden weg te werken. Doordat de problemen met een vak worden aangepakt, hoeft het vak niet langer vervelend te zijn.

In de regel zijn bijlessen individueel en duren ze een uur. De bijlessen vinden plaats op onze één van onze locaties in Amsterdam-West en zijn te combineren met huiswerkbegeleiding. Indien nodig zal de leerling huiswerk mee naar huis krijgen om zelf mee te oefenen of ter voorbereiding van de volgende bijles.

Leerling aan wiskunde

Doordat Westwijs werkt met ervaren en inhoudelijk sterke begeleiders bieden wij bijlessen aan voor alle middelbare schoolvakken en alle niveaus. Of het nu gaat om wiskunde voor VMBO 2, Frans voor HAVO 4 of economie voor VWO 6, Westwijs garandeert voor elk van deze vakken individuele begeleiding van hoge kwaliteit.

Geïnteresseerd in bijles?